♥ ASSALAMUALAIKUM W.B.T♥

♥ ASSALAMUALAIKUM W.B.T♥

Pages

Wednesday, June 15, 2011

WORDLESS WEDNESDAY

Assalamualaikum semua....


selamat hari rabu...hah..now,nk wat entry pasal 'worldless wednesday' yang dikatakan tu...mende ni ek..??kenapa hari rabu..n hari rabu je ke..??[masih tertanya2]..xpela,,dh orang buat,buat jugak la...hehe...sila tengok pic di bawah..:


***pic ape nie..??pikir2 kan je la ye....selamat berpikir..[kalo rajen]..tata..=)

12 comments:

  1. tengah bakar bunge ROSE kan...:)
    biase la....Amny Sha kan xdekiewj...
    tau an tumbuk org jew..



    JOM singgah blog saya nak... Hurmmm...mini gath ke niew?

    ReplyDelete
  2. (sheypull)---ade kje la tu g bako rose..ehhehe..hah..mmg suka tumbuk pon..brani ke..??hahah

    ReplyDelete
  3. aikk?? kenapa ni sedih sedih ni??? lain macam je tgk picture tuh... ceciteeeee.. >_<

    ReplyDelete
  4. @mejuez- erkk..ade la sedih jgk...sob3...

    ReplyDelete
  5. terlalu banyak memikir sampai tertidur di atas meja..^^

    ReplyDelete
  6. (APi)--hehe..tula..byk sgt kne pikir nie..hehe

    ReplyDelete
  7. oh , ni mesti kes lupa bayar bil lektrik kan..

    oh btw dah letak kamu di sini http://sitiatikah.com/sahabat-blogger/

    ReplyDelete
  8. eleh...x takot pun....


    JOM singgah blog saya nak... Wordless Wednesday #2 daa....

    ReplyDelete
  9. (tyka)---haha...yep2..lupe..tu yg pkai lilin tu..hehe..okay..thnks ye..=)

    (shey pull)-amboi..x tkot ea..???owh...dh singgah..hehe...

    ReplyDelete
  10. apekah tandanye?sedang kecewa?sedang menanti?hee

    ReplyDelete
  11. (aleen aiden)---wah...mcm memahami jek..hehehe..tahniah!

    ReplyDelete

 

♥ Warna Warni Amny ♥ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal